24 juli 2007
2 personen
20 minuten

Ingrediënten

  • 1 lichtzoete appel (elstar)
  • 1 el citroensap
  • 200 gr rettich
  • 0.5 komkommer
  • zout
  • versgemalen peper
  • 125 ml (half) bekertje zure room
  • 200 gr runde carpaccio
  • 1 takje dille

Variatietips

  1. Lekker met warm stokbrood en kruidenboter.

Bereiding

Stap 1
Schil de appel, rasp hem boven een kom en besprenkel het met de citroensap. Schil de rettich, rasp het samen met de komkommer boven een andere kom en bestrooi de twee met zout.

Stap 2
Klop de zure room los met wat peper. Druk het vocht uit de rettich en de komkommer en meng de groente met de zure room.

Stap 3
Verdeel het carpacciovlees over 2 borden en schep in het midden de salade.

Stap 4
Besprenkel de carpaccio met de dressing en bestrooi het met de kaas uit de verpakking. Hak de dille grof en garneer de salade er mee.

Variatietips

  1. Lekker met warm stokbrood en kruidenboter.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten