23 juli 2007
8 personen
45 minuten

Ingrediënten

  • eiercrème:
  • 2 hardgekookte eieren
  • 1 augurk
  • 50 gr monchou
  • zout en peper
  • 1 tl mosterd
  • kaascrème:
  • 50 gr gem. geitenkaas
  • 50 gr monchou
  • 1 tl bieslook (fijngehakt)
  • tonijncrème:
  • 0.5 blikje tonijn (uitgelekt)
  • 50 gr monchou
  • 1 tl tuinkers (fijngehakt)
  • 1 el mayonaise

Variatietips

  1. Je kunt het brood vullen met alles wat je lekker vind, maar wel wat enigszins smeerbaar is: bijv. krab, olijven, gedroogde tomaten enz.

Bereiding

Stap 1
Eiercrème: snijd de eieren en de augurk heel fijn, meng deze in een kom met de monchou en de mosterd op smaak brengen met peper en zout.

Stap 2
Kaascrème: meng de kaas en monchou en de bieslook door elkaar.

Stap 3
Tonijncrème: pureer de tonijn en de monchou en de mayo met elkaar. Doe daarna de tuinkers erdoor.

Stap 4
Vraag bij de bakker of ze een wit casinobrood in de lengte door willen snijden. Snij dan thuis de korsten er rondom af. Leg een plak brood op plasticfolie en rol deze met een deegroller plat. Vul zo elke plak brood met een mengsel van wat je hebt gemaakt. Rol deze dan strak op in het plasticfolie en leg minstens 2 uur in de koelkast. Zorg er wel voor dat je de smalle kant op rolt. Na de koeltijd kun je de rol in plakjes snijden en heb je een lekkere sandwich.

Variatietips

  1. Je kunt het brood vullen met alles wat je lekker vind, maar wel wat enigszins smeerbaar is: bijv. krab, olijven, gedroogde tomaten enz.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten