20 september 2006
8 personen
25 minuten

Ingrediënten

  • 4 zakken papadums
  • 2 grote rode pepers
  • 2 grote groene pepers
  • 2 mango's, ontpit
  • bos verse munt, alleen de blaadjes
  • olijfolie

Variatietips

  1. Besprenkel alle dipjes met wat verse koriander.
  2. Maak je papadums zelf. In veel supermarkten kun je papadums kopen die je zelf nog even moet frituren. Net als kroepoek...

Bereiding

Stap 1
Doe de pepers in een keukenmachine samen met wat olie en hak ze fijn. Doe het mengsel in een schaaltje.

Stap 2
Snijd de mango's in flinterdunne stukjes of plakjes en doe in een schaaltje. 

Stap 3
Hak de munt fijn in een vijzel en meng met wat olijfolie. Doe ook dit mengsel in een bakje.

Stap 4
Zet alle bakjes midden op een grote schaal. Verdeel de papadums rondom de bakjes. Dippen maar!

Variatietips

  1. Besprenkel alle dipjes met wat verse koriander.
  2. Maak je papadums zelf. In veel supermarkten kun je papadums kopen die je zelf nog even moet frituren. Net als kroepoek...

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Kaaskroketten

    4

    35 minuten

  • Pita-pizza

    6

    10 minuten

  • Toast champignons met blauwe kaas

    4

    30 minuten

  • Saucijzenbroodjes

    10

    15 minuten