26 september 2005
6 personen
25 minuten

Ingrediënten

  • flinke bos verse koriander
  • flinke bos verse munt
  • olijfolie
  • bosje radijs
  • reepjes wortel
  • reepjes paprika
  • cherrytomaatjes
  • rondjes komkommer
  • rood pepertje of madame jeanette

Variatietips

  1. Meng samen met de kruiden een rood pepertje fijn in de keukenmachine.

Bereiding

Stap 1
Ontdoe de koriander en de munt van hun steeltjes.

Stap 2
Hak de kruiden in een keukenmachine fijn, samen met het citroensap en currypoeder.

Stap 3
Giet nu, terwijl de keukenmachine draait, een straaltje olijfolie erbij. Blijf mixen totdat het een dikke massa wordt.

Stap 4
Giet het mengsel in een schaaltje en plaats dat midden op een bord.

Stap 5
Leg nu rondom het schaaltje verschillende groenten zoals: radijsjes, reepjes wortel, reepjes rode paprika, cherrytomaatjes en rondjes komkommer.

Stap 6
Dippen maar!

Variatietips

  1. Meng samen met de kruiden een rood pepertje fijn in de keukenmachine.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Magere knoflooksuas

    6

    15 minuten

  • Botersaus

    2

    10 minuten

  • Homemade pesto

    4

    5 minuten

  • Aioli

    4

    20 minuten