8 december 2005
4 personen
30 minuten

Ingrediënten

  • 4 eieren
  • olie
  • 1 teen knoflook, uitgeperst
  • stukje gember, fijngehakt
  • 2 tomaten, in stukjes
  • 1 ui, fijngesnipperd
  • klein blikje kokosmelk
  • pepers, van zaad ontdaan
  • 4 el vindaloo pasta

Variatietips

  1. Maak dit gerecht een dag van tevoren zodat de smaken beter tot hun recht komen en de eieren helemaal doordrenkt zijn van de saus.
  2. Laat de zaadjes in de pepers zitten.
  3. Maak een eigen vindaloo pasta.

Bereiding

Stap 1
Kook de eieren in tien minuten hard en pel ze.

Stap 2
Prik met een vork gaatjes in de eieren.

Stap 3
Verhit wat olie in een pan en bak daarin de ui, tomaat, knoflook en gember langzaam gaar.

Stap 4
Voeg nu de rode en groene peper toe.

Stap 5
Meng de currypasta met een beetje kokosmelk en water tot een gladde pasta.

Stap 6
Meng met de overige ingrediënten.

Stap 7
Laat de eieren in de saus glijden en laat een kwartier staan.

Stap 8
Afmaken met verse koriander.

Variatietips

  1. Maak dit gerecht een dag van tevoren zodat de smaken beter tot hun recht komen en de eieren helemaal doordrenkt zijn van de saus.
  2. Laat de zaadjes in de pepers zitten.
  3. Maak een eigen vindaloo pasta.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten