Ingrediënten
- 4 eieren
- olie
- 1 teen knoflook, uitgeperst
- stukje gember, fijngehakt
- 2 tomaten, in stukjes
- 1 ui, fijngesnipperd
- klein blikje kokosmelk
- pepers, van zaad ontdaan
- 4 el vindaloo pasta
Variatietips
- Maak dit gerecht een dag van tevoren zodat de smaken beter tot hun recht komen en de eieren helemaal doordrenkt zijn van de saus.
- Laat de zaadjes in de pepers zitten.
- Maak een eigen vindaloo pasta.
Bereiding
Stap 1
Kook de eieren in tien minuten hard en pel ze.
Stap 2
Prik met een vork gaatjes in de eieren.
Stap 3
Verhit wat olie in een pan en bak daarin de ui, tomaat, knoflook en gember langzaam gaar.
Stap 4
Voeg nu de rode en groene peper toe.
Stap 5
Meng de currypasta met een beetje kokosmelk en water tot een gladde pasta.
Stap 6
Meng met de overige ingrediënten.
Stap 7
Laat de eieren in de saus glijden en laat een kwartier staan.
Stap 8
Afmaken met verse koriander.
Variatietips
- Maak dit gerecht een dag van tevoren zodat de smaken beter tot hun recht komen en de eieren helemaal doordrenkt zijn van de saus.
- Laat de zaadjes in de pepers zitten.
- Maak een eigen vindaloo pasta.