Ingrediënten

  • 1 pak broodmix wit
  • olijfolie
  • 3 el pijnboompitjes, geroosterd
  • 2 takjes basilicum
  • 2 bollen mozarella
  • 15 olijfjes
  • Parmazaansekaas
  • zeezout
  • rode pesto
  • 3 el bruschetta kruiden (C1000)
  • knoflook
  • 140 gr serranoham

Bereiding


Stap 1
Maak het deeg voor het Italiaans gevuld brood zoals op de verpakking staat. Na 1 keer rijzen de 3 eetlepels bruschetta kruiden er door heen mixen.

Stap 2
Het deeg uitrollen en insmeren met pesto.

Stap 3
De rest van de ingrediënten verdelen over het uitgerolde deeg. Zorg dat je aan alle kanten ongeveer 1 cm leeg houdt. Het deeg met de ingrediënten strak oprollen.

Stap 4
Een beetje zout over de deeg rol, zoals een pepsel. En ook een beetje parmezaans kaas. Het brood op een beklede bakplaat leggen en aan de bovenzijde wat gaatjes prikken.

Stap 5
Het brood afbakken zoals op de verpakking staat.

Variatietips

  1. Gebruik andere vullingen.
‹ Terug