Ingrediënten

  • 2 potten gevogelte fond
  • 3 plakken bladerdeeg
  • beetje notensla
  • zwarte peper
  • zout
  • 1 tl sambal badjak
  • 700 ml water
  • sap van 4 a 5 uitgeperste mandarijnen

Bereiding


Stap 1
Schenk de gevogelte fond in een soeppan samen met het water het sap van de mandarijnen.

Stap 2
Maak ondertussen figuurtjes van het bladerdeeg en leg ze op een bakplaat en smeer ze in met ei. Bak ze 5 minuutjes in de oven en je figuurtjes voor de bouillon zijn klaar. Zodra de figuurtjes zijn afgekoeld op een bord en afdekken. Zodra je de bouillon serveert, de figuurtjes in de bouillon laten drijven.

Stap 3
Zodra de kook over de bouillon is geweest deze op smaak maken met zwarte peper, zout en sambal badjak.

Stap 4
Je kan de bouillon laten afkoelen en vlak voor het serveren verwarmen. Daarna in een soepbord schenken en 2 figuurtjes en wat notensla op de bouillon laten drijven.

‹ Terug