9 november 2005
6 personen
35 minuten

Ingrediënten

  • 1 kg kippenvleugels
  • 2 tenen knoflook
  • 1 tl ketjap
  • 2 el olie
  • 2 el suiker
  • 4 el verse geraspte gember
  • 3 el sherry
  • 25 gr geroosterde sesamzaadjes

Bereiding

Stap 1
Verwarm de oven voor op 180 graden.

Stap 2
Vorm driehoekjes van de vleugels en leg ze in een grote braadslee.

Stap 3
Meng de overige ingrediënten (niet de sesamzaadjes) in een kom en giet het over de kip.

Stap 4
Bak de kip in ongeveer 30 min bruin en gaar. Bestrooi ze met de sesamzaadjes en serveer gelijk.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Kip met een heerlijke smaak sensatie

    4

    120 minuten

  • Ouderwets gebraden kip in het pannetje

    4

    70 minuten

  • Vlaamse vol au vent

    4

    90 minuten

  • Breekbloembrood met kip

    4

    30 minuten