11 november 2005
4 personen
20 minuten

Ingrediënten

  • 20 champignons
  • bakje roomkaas
  • verse peterselie
  • 2 tenen knoflook, uitgeperst
  • 4 plakjes rauwe ham, gesnipperd
  • versgemalen zwarte peper

Bereiding

Stap 1
Haal de steeltjes van de champignons.

Stap 2
Meng de roomkaas met verse peterselie, knoflook, rauwe ham en peper.

Stap 3
Vul de champignons met het kaasmengsel.

Stap 4
Zet tien minuten in een oven van 200 graden.

Stap 5
Serveren met cocktailprikkertjes.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Gevulde bleekselderij

    10

    15 minuten

  • Garnalen met knoflook en wittewijnsaus

    4

    10 minuten

  • Vlammende gamba’s

    4

    10 minuten

  • Pittige knoflook garnalen

    4

    40 minuten