12 november 2005
6 personen
10 minuten

Ingrediënten

  • 1 stokbrood of ciabatta
  • 60 ml olijfolie
  • 75 gr zongedroogde tomatenpuree
  • 180 gr mozzarella in dunne plakjes
  • 100 gr basilicum, heel of gesnipperd

Bereiding

Stap 1
Gril of rooster de sneetjes stokbrood. Besprenkel ze royaal met olijf olie en besmeer ze met tomatenpuree.

Stap 2
Maak de sneetjes (gegrild of geroosterd) af met een plakje mozzarella en verse basilicum.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Saté van gemarineerde zeeduivel

    1

    10 minuten

  • Gegrilde courgette

    4

    15 minuten

  • Crispy and spicy visnuggets piri piri

    4

    15 minuten

  • Salade voor bij de tapas

    4

    20 minuten