8 mei 2021
4 personen
40 minuten

Ingrediënten

  • 16 stuks garnalen, gepeld en schoongemaakt
  • 2 tenen knoflook, in plakjes gesneden
  • 2 stuks rode lombok (peper), in plakjes gesneden
  • olijfolie

Benodigdheden

  • ovenvaste tapasschaaltjes

Variatietips

  1. Lekker op te serveren met een broodje om in de olie te dopen.

Bereiding

Stap 1
Verwarm de oven voor op 180 graden. Doe een bodem van de olijfolie in 4 kleine of 2 middelgrote tapasschaaltje (let op dat de schaaltjes in de oven mogen) en verdeel de garnalen over de schaaltjes.

Stap 2
Verdeel over de schaaltjes de rode lombok en knoflook. Zet de schaaltjes ongeveer 15-20 minuten in de voorverwarmde oven.Nu kan je genieten van deze heerlijke tapas, pittige garnalen.

Variatietips

  1. Lekker op te serveren met een broodje om in de olie te dopen.
Terug

Heb je foto's van dit recept? Stuur ze naar info@kookjijook.nl 😊

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!