28 april 2010
4 personen
10 minuten

Ingrediënten

  • 60 ml olijfolie
  • 6 tenen knoflook
  • bosje peterselie (fijngehakt)
  • 1 kg verse garnalen (gepeld)
  • 2 dl droge witte wijn
  • zout en peper naar smaak

Variatietips

  1. Zelf gebruik ik grote garnalen (gamba's).

Bereiding

Stap 1
Verhit de olie in een pan en bak de knoflook.

Stap 2
Voeg de peterselie en de garnalen toe en bak het geheel 2 minuten op hoog vuur.

Stap 3
Giet de wijn erbij en kook het geheel nog 3 minuten tot de garnalen gaar zijn en de wijn tot de helft is ingekookt. Voeg naar smaak peper en zout toe. Buen provecho!

Variatietips

  1. Zelf gebruik ik grote garnalen (gamba's).

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten