Ingrediënten

  • 2 wraps
  • rucola
  • 100 gr hollandse garnalen
  • olijfolie
  • 100 gr gerookte zalm
  • 1 el mosterd
  • 1 el honing
  • 1 el slasaus
  • 1 tl bieslook
  • 1 tl dille
  • zeezout
  • paar druppeltjes balsmicoazijn

Bereiding


Stap 1
Leg de wraps open, meng de mosterd honing slasaus bieslook en dille en de balsamico en een paar druppels olijfolie en roer het tot een egaal glad sausje.

Stap 2
Smeer de wraps in met het sausje.

Stap 3
Beleg dan een laagje rucola over de wrap en bestrooi dit lichtjes met zeezout.

Stap 4
Verdeel de garnalen en zalm over de rucola en rol de wrap nu op en snij hem netjes schuin in 2 gelijke stukken en serveer het mooi op een bordje met de doorgesneden stukken naar de buitenkant.

Variatietips

  1. Voor de liefhebber stukjes gerookte palingfilet er bij mengen.
‹ Terug