6 april 2010
2 personen
10 minuten

Ingrediënten

  • 2 wraps
  • rucola
  • 100 gr hollandse garnalen
  • olijfolie
  • 100 gr gerookte zalm
  • 1 el mosterd
  • 1 el honing
  • 1 el slasaus
  • 1 tl bieslook
  • 1 tl dille
  • zeezout
  • paar druppeltjes balsmicoazijn

Variatietips

  1. Voor de liefhebber stukjes gerookte palingfilet er bij mengen.

Bereiding

Stap 1
Leg de wraps open, meng de mosterd honing slasaus bieslook en dille en de balsamico en een paar druppels olijfolie en roer het tot een egaal glad sausje.

Stap 2
Smeer de wraps in met het sausje.

Stap 3
Beleg dan een laagje rucola over de wrap en bestrooi dit lichtjes met zeezout.

Stap 4
Verdeel de garnalen en zalm over de rucola en rol de wrap nu op en snij hem netjes schuin in 2 gelijke stukken en serveer het mooi op een bordje met de doorgesneden stukken naar de buitenkant.

Variatietips

  1. Voor de liefhebber stukjes gerookte palingfilet er bij mengen.
Terug

Heb je foto's van dit recept? Stuur ze naar info@kookjijook.nl 😊

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!