23 augustus 2006
4 personen
30 minuten

Ingrediënten

  • 2 tenen knoflook
  • 1 rode ui
  • 100 gr zwarte olijven zonder pit
  • 3 el olijfolie (milde)
  • 300 gr gekookte mosselen
  • 400 gr tomaten blokjes op sap
  • zout en peper
  • 400 gr tagliatelle
  • 2 el peterselie

Variatietips

  1. Lekker met een glas witte Italiaanse wijn.

Bereiding

Stap 1
Pel de knoflook en hak fijn, pel de ui en snijd in ringen.

Stap 2
Doe de olie in een wok en roerbak de knoflook en ui ca 5 min.

Stap 3
Voeg de mosselen en olijven toe en bak ze 1 min mee. Roer de tomaten met sap, zout en peper erdoor.

Stap 4
Kook intussen de tagliatelle gaar.

Stap 5
Laat de pasta uitlekken en schep deze door het tomaten mossel mengsel.

Stap 6
Bestrooi met de fijngehakte peterselie.

Variatietips

  1. Lekker met een glas witte Italiaanse wijn.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Ravioli met kaas

    2

    25 minuten

  • Pesto-lasagna

    4

    45 minuten

  • Hindoestaanse bami van Viks ouders

    2

    30 minuten

  • Macaroni van ons mams

    5

    20 minuten