31 maart 2005
6 personen
15 minuten

Ingrediënten

  • 250 gr roomboter
  • 3 tenen knoflook
  • brieslook
  • peper
  • zout
  • scheutje olijfolie
  • 3 druppeltjes citroensap

Variatietips

  1. Lekker met een warm stokbroodje als voorgerecht.
  2. Op een toastje is ook altijd lekker.

Bereiding

Stap 1
De roomboter op kamertemperatuur laten komen. Doe de roomboter in een (plastic) kom, waarin je makkelijk kan roeren. Prak met een vork de teentjes knoflook geperst of heel fijn gesneden, samen met een scheutje olijfolie, druppeltjes citroensap, beetje zout, lekker wat peper en flink wat brieslook door de roomboter. Daarna de kruidenboter in de koelkast ongeveer een uurtje lekker koud laten worden in een leuk schaaltje.

Variatietips

  1. Lekker met een warm stokbroodje als voorgerecht.
  2. Op een toastje is ook altijd lekker.
Terug

Heb je foto's van dit recept? Stuur ze naar info@kookjijook.nl 😊

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!