6 april 2007
4 personen
15 minuten

Ingrediënten

  • 8 eieren
  • 8 witte boterhammen, geroosterd
  • 8 plakken gerookte zalm
  • kuipje kruidenkaas
  • fijngeknipte bieslook
  • bekertje slagroom
  • boter

Variatietips

  1. Gebruik peper en zout.
  2. Gebruik bacon van een goede kwaliteit.
  3. Laat de eieren niet te lang op het vuur staan. Het mag best halfzacht zijn, anders worden het 'rubbereieren'...

Bereiding

Stap 1
Klop de eieren luchtig los in een kom. Verhit boter in een pan en laat het mengsel van eieren in de pan glijden.

Stap 2
Giet de slagroom over de eieren en roer met een houten lepel in de pan. Hou het vuur laag!

Stap 3
Besmeer de boterhammen met kruidenkaas en leg er een plak zalm op.

Stap 4
Als de eieren een beetje gestold zijn, schep ze dan uit de pan op de boterhammen.

Stap 5
Strooi bieslook over de boterhammen met roerei. Smakelijk Pasen!

Variatietips

  1. Gebruik peper en zout.
  2. Gebruik bacon van een goede kwaliteit.
  3. Laat de eieren niet te lang op het vuur staan. Het mag best halfzacht zijn, anders worden het 'rubbereieren'...

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Atjar boemboe makreel

    4

    30 minuten

  • Saté van gemarineerde zeeduivel

    1

    10 minuten

  • Zalm met witloof
  • Crispy and spicy visnuggets piri piri

    4

    15 minuten