5 maart 2006
2 personen
25 minuten

Ingrediënten

  • kipfilet in blokjes
  • sla (ijsberg of iets anders)
  • kiwi's
  • rode paprika
  • gele paprika
  • komkommer
  • tomaat
  • chilisaus
  • slasaus (eigen smaak)
  • olijfolie

Variatietips

  1. Pijnboompitten zijn er heerlijk doorheen.
  2. Heerlijk met (noten)rijst.

Bereiding

Stap 1
Verwarm de olijfolie in de pan en bak de kip hierin gaar. Om een pittige variant te maken voeg je wat chilisaus toe in de pan.

Stap 2
Maak de sla schoon, snij de kiwi, komkommer, tomaat en paprika in kleine stukjes. Doe dit bij de salade, maak dit aan met slasaus die je lekker vind.

Stap 3
Doe de salade in een grote schaal of op een groot bord. Gooi de kip er overheen en je hebt een heerlijke en magere maaltijd.

Variatietips

  1. Pijnboompitten zijn er heerlijk doorheen.
  2. Heerlijk met (noten)rijst.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Zomersalade van mijn zusje Sandy

    2

    45 minuten

  • Salade van mijn collega Patries

    2

    15 minuten

  • Zalm maaltijdsalade

    4

    45 minuten

  • Salade met roggebrood, gorgonzola en spek

    4

    15 minuten