Ingrediënten
- 250 gr pasta
- zout en peper
- 2-3 kipfilets
- citroensap
- 25 gr boter
- 1 el honing
- 1.05 blikje maïskorrels
- halve rode paprika
- 2 el mayonaise
- 3 el yoghurt
- 1 el zonnebloemolie
- 1 el mosterd
- wat peterselie
Bereiding
Stap 1
Pasta koken en in vergiet met koud water afspoelen.
Stap 2
Kipfilets inwrijven met zout, peper, citroensap en honing en in de boter in 10-15 min. bruin en gaar bakken.
Stap 3
Snijd de paprika klein. roer een dressing van mayo, yoghurt, mosterd, olie zout en peper. Snijd de kip in stukjes.
Stap 4
Meng alle ingrediënten in een kom door elkaar. Zet de kom afgedekt in de koelkast tot gebruik.
Stap 5
Schep alles op een gemengde salade met tomaatjes.