19 juni 2005
4 personen
30 minuten

Ingrediënten

  • 250 gr pasta
  • zout en peper
  • 2-3 kipfilets
  • citroensap
  • 25 gr boter
  • 1 el honing
  • 1.05 blikje maïskorrels
  • halve rode paprika
  • 2 el mayonaise
  • 3 el yoghurt
  • 1 el zonnebloemolie
  • 1 el mosterd
  • wat peterselie

Bereiding

Stap 1
Pasta koken en in vergiet met koud water afspoelen.

Stap 2
Kipfilets inwrijven met zout, peper, citroensap en honing en in de boter in 10-15 min. bruin en gaar bakken.

Stap 3
Snijd de paprika klein. roer een dressing van mayo, yoghurt, mosterd, olie zout en peper. Snijd de kip in stukjes.

Stap 4
Meng alle ingrediënten in een kom door elkaar. Zet de kom afgedekt in de koelkast tot gebruik.

Stap 5
Schep alles op een gemengde salade met tomaatjes.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Zomerse pastasalade

    4

    30 minuten

  • Caesarsalad met gegrilde bacon

    4

    15 minuten

  • Heerlijke ijsbergsla a la pap en Esnie

    4

    15 minuten

  • Maaltijdsalade tonijn

    6

    20 minuten