11 januari 2006
4 personen
20 minuten

Ingrediënten

  • 750 ml fles rode wijn
  • 250 ml cider
  • 1 dl plantaardige olie
  • 1 dl azijn
  • 200 gr ui, in ringen
  • 2 tenen knoflook, gekneusd
  • 200 gr wortel, in plakken
  • 100 gr bleekselderij, in plakken
  • 8 takjes peterselie
  • 2 laurierbladeren
  • 1 el zwarte peperkorrels
  • 1 tl zout
  • 2 el rode wijnazijn (frambozen)

Bereiding

Stap 1
Meng alle ingrediënten goed door elkaar en laat het wild minstens 24 - 28 uur marineren.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Burger met oranje toef

    2

    15 minuten

  • Pittig gekruide beenham

    4

    120 minuten

  • Ouderwets lekkere gehaktballen

    4

    60 minuten

  • Indonesische frikadel

    4

    90 minuten