• 30 september 2012
  • 4 personen
  • 45 minuten

Ingrediënten

  • 1 zak nacho chips
  • 1 blikje mais
  • 250 gr rundergehakt
  • lente-uitjes
  • 1 rode paprika
  • 250 gr champignons
  • peper
  • zout
  • 200 ml chili saus (sweet)
  • 200 gr geraspte kaas
  • 2 tenen knoflook
  • zoete ketjap manis
  • guacemole

Bereiding


Stap 1
Bak in een hapjespan het gehakt met de geperste knoflook, peper en zout rul. Scheutje chilisaus en zoete ketjap toevoegen.

Stap 2
Bak vervolgens de rode paprika, de champignons en de lente-uitjes mee.

Stap 3
Voeg het blikje mais toe en nog wat chilisaus en zoete ketjap toe zodat het een beetje "plakkerig" wordt.

Stap 4
Leg een laag nachos chips op een schaal en vervolgens een laag vlees/groenten mengsel en dan de geraspte kaas. Eventueel meerdere laagjes maken, afhankelijk van de maat van de ovenschaal, hoe kleiner de schaal hoe meer laagjes. Herhaal tot alles op is en eindig met de geraspte kaas. Alles nog even onder de grill en serveren met de guacemole.

Variatietips

  1. Serveer er zure room extra bij en wat komkommerschijfjes.
‹ Terug