
Ingrediënten
- oodles 2 plakken
- knoflookolie
- 1 ui
- zakje bamigroenten
- 1 blokje maggi
- scheut ketjap manis
- 1 el sambal badjak
- 1 el paprikapoeder
- 150 gr garnalen
- 2 eieren
Bereiding
Stap 1
Kook de noodles volgens de verpakking en spoel af met koud water.
Stap 2
Voeg een scheut knoflookolie, ketjap manis, paprikapoeder en verkruimeld maggiblokje in een wok of koekenpan.
Stap 3
Bak de garnalen mee en vervolgens de roerbakgroenten en uit.
Stap 4
Bak ondertussen de eitjes tot roerei en voeg toe aan de groenten en garnalen.
Stap 5
Als alles gaar is vervolgens de noodles mee roerbakgroenten.
Variatietips
- Gebruik vlees in plaats van garnalen.
- Gebruik groenten die je nog in de koelkast hebt liggen.