3 januari 2015
3 personen
20 minuten

Ingrediënten

  • noodles 2 plakken
  • knoflookolie
  • 1 ui
  • zakje bamigroenten
  • 1 blokje maggi
  • scheut ketjap manis
  • 1 el sambal badjak
  • 1 el paprikapoeder
  • 150 gr garnalen
  • 3 eieren

Variatietips

  1. Gebruik vlees in plaats van garnalen.
  2. Gebruik groenten die je nog in de koelkast hebt liggen.

Bereiding

Stap 1
Kook de noodles volgens de verpakking en spoel af met koud water. Voeg een scheut knoflookolie, ketjap manis, paprikapoeder en verkruimeld maggiblokje in een wok of koekenpan.

Stap 2
Bak de garnalen mee en vervolgens de roerbakgroenten en uit.

Stap 3
Bak ondertussen de eitjes tot roerei en voeg toe aan de groenten en garnalen.

Stap 4
Als alles gaar is vervolgens de noodles mee roerbakgroenten.

Variatietips

  1. Gebruik vlees in plaats van garnalen.
  2. Gebruik groenten die je nog in de koelkast hebt liggen.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Calzones met rijst-kerrie en kip

    8

    45 minuten

  • Pasta met spekjes en bleekselderij

    4

    20 minuten

  • Mosselen in witte wijn van Tommie

    2

    15 minuten

  • Pasta-gehaktbrood

    2

    75 minuten