Ingrediënten

  • oodles 2 plakken
  • knoflookolie
  • 1 ui
  • zakje bamigroenten
  • 1 blokje maggi
  • scheut ketjap manis
  • 1 el sambal badjak
  • 1 el paprikapoeder
  • 150 gr garnalen
  • 2 eieren

Bereiding


Stap 1
Kook de noodles volgens de verpakking en spoel af met koud water.

Stap 2
Voeg een scheut knoflookolie, ketjap manis, paprikapoeder en verkruimeld maggiblokje in een wok of koekenpan.

Stap 3
Bak de garnalen mee en vervolgens de roerbakgroenten en uit.

Stap 4
Bak ondertussen de eitjes tot roerei en voeg toe aan de groenten en garnalen.

Stap 5
Als alles gaar is vervolgens de noodles mee roerbakgroenten.

Variatietips

  1. Gebruik vlees in plaats van garnalen.
  2. Gebruik groenten die je nog in de koelkast hebt liggen.
‹ Terug