13 september 2006
4 personen
20 minuten

Ingrediënten

  • 1 pizzadeegbodem
  • boter
  • nutella chocopasta
  • gemalen noten (vb amandel, hazelnoot)
  • chocoladevlokken (wit, melk, puur)

Variatietips

  1. Varieer in beleg: bijvoorbeeld met bananenschijfjes i.p.v. nootjes.
  2. Bestrooi met poedersuiker na het bakken.
  3. In plaats van pizzadeeg kan je ook pitabroodjes, tortilladeeg gebruiken.

Bereiding

Stap 1
Besmeer de pizzabodem met boter en bak in de oven tot die goudbruin ziet (ongeveer 15 a 18 minuten).

Stap 2
Rooster ondertussen de nootjes in een pannetje met boter.

Stap 3
Haal de pizzabodem uit de oven en smeer er een dikke laag nutella over. Strooi er gemalen nootjes en chocoladevlokjes over en zet nog 1 a 2 minuten in de oven tot de chocoladevlokjes smelten. Je kan de pizza eventueel toevouwen als een Calzone.

Variatietips

  1. Varieer in beleg: bijvoorbeeld met bananenschijfjes i.p.v. nootjes.
  2. Bestrooi met poedersuiker na het bakken.
  3. In plaats van pizzadeeg kan je ook pitabroodjes, tortilladeeg gebruiken.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Kokostaart met witte chocolade

    6

    90 minuten

  • Lekker makkelijke koekjes

    10

    25 minuten

  • Chocoladebiscuit

    6

    20 minuten

  • Chocolade-vanillecake met rozijnen

    8

    75 minuten