3 december 2007
8 personen
120 minuten

Ingrediënten

  • 1 ossenstaart
  • 4 bouillonblokjes
  • 2 l water
  • paddenstoelen, gescheurd
  • 1 rode ui, in blokjes
  • 1 teen knoflook, heel gelaten
  • 1 takje rozemarijn
  • 0.5 citroen

Variatietips

  1. Gebruik een schenkel.

Bereiding

Stap 1
Doe de ossenstaart in een grote pan en giet hier het water en de blokjes bij. Voeg de ui en de rozemarijn toe. Laat een uur staan op een laag vuurtje.

Stap 2
Doe nu de knoflook en de citroen in de pan en laat een half uur trekken.

Stap 3
Haal de citroen en de knoflook uit de pan.

Stap 4
Schep de paddenstoelen door de soep. Laat nog een goed half uur trekken.

Stap 5
Schep de soep in mooie borden en geniet.

Variatietips

  1. Gebruik een schenkel.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten