7 juni 2005
4 personen
20 minuten

Ingrediënten

  • 300 gr pasta
  • 250 gr spekblokjes
  • 4 sjalotjes in stukjes gesneden
  • 4 stengels bleekselderij
  • 4 gedroogde tomaatjes op olie in reepjes
  • kaassaus (of doosje boursin culinaire)

Variatietips

  1. Je kan de pasta onder de saus mengen en in ovenschoten laten gratineren in oven.
  2. In plaats van kaassausje kan je ook boursin cuisine gebruiken.
  3. Spekblokjes kan je vervangen door ander vlees vb. gebakken gehakt, kipfiletreepjes.
  4. Je kan andere groenten naar believen toevoegen.

Bereiding

Stap 1
Pasta beetgaar koken.

Stap 2
Spekblokjes bruin en knapperig bakken en op een bord scheppen.

Stap 3
De sjalotjes, tomaten, en bleekselderij in spekvet roerbakken.

Stap 4
Kaassausje maken (witte roux met kaas), spekblokjes en groenten onder mengen. Serveren met pasta.

Variatietips

  1. Je kan de pasta onder de saus mengen en in ovenschoten laten gratineren in oven.
  2. In plaats van kaassausje kan je ook boursin cuisine gebruiken.
  3. Spekblokjes kan je vervangen door ander vlees vb. gebakken gehakt, kipfiletreepjes.
  4. Je kan andere groenten naar believen toevoegen.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Pasta a la norma

    2

    60 minuten

  • Kip met tomaat, geparfumeerd met marjolein

    4

    30 minuten

  • Preitaart

    4

    45 minuten

  • Spruitjesschotel (ietsje anders)

    4

    45 minuten