27 februari 2006
4 personen
40 minuten

Ingrediënten

  • 300 gr gehakt
  • 1 ui
  • 1 teen knoflook
  • 1 pak spinazie a la crème
  • 1 bakje champignons
  • zout en peper
  • 1 pakje/pot tomatensaus
  • 1 rode paprika
  • 300 gr pasta naar keuze
  • gehaktkruiden
  • paprikapoeder
  • 1 mespunt saffraan
  • 1 mespunt sambal
  • geraspte kaas

Bereiding

Stap 1
Kook de macaroni gaar met wat zout.

Stap 2
Snipper de ui en de knoflook en fruit die even aan in een koekenpan.

Stap 3
Kruid het gehakt met gehaktkruiden en bak het mee met de ui en knoflook.

Stap 4
De paprika in stukjes snijden en ook de champignons. Ook even meebakken tot het wat geslonken is.

Stap 5
Dan de tomatensaus erbij (en eventueel wat water of bouillon). Goed doorwarmen.

Stap 6
De spinazie opwarmen in een pannetje.

Stap 7
Neem een ovenschaal en vet die in met wat olie. Begin met een laagje tomatensaus, dan een laagje macaroni, dan een laagje spinazie enz. Eindig met een laagje saus en strooi daar geraspte kaas overheen. Zet in een oven van 200 graden tot de kaas gesmolten is.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Indiase samosa’s

    4

    30 minuten

  • Knoflook aardappel

    2

    50 minuten

  • Nasi djawa (padang)

    4

    30 minuten

  • Rundvleeswokschotel met paksoi

    3

    20 minuten