6 juli 2005
4 personen
30 minuten

Ingrediënten

  • lasagnavellen
  • 4 a 6 hardgekookte eieren
  • 200 a 300 gram roomkaas
  • 4 a 6 el pesto
  • boter
  • kruiden en/of kaas (boter)

Variatietips

  1. Rol een snede ham of spek mee in het pastarolletje.

Bereiding

Stap 1
Prak de eieren fijn en meng met de verse roomkaas en met de pesto.

Stap 2
Neem de lasagnavellen (gekookt of verse) en beleg die met het mengsel. Rol ze dicht en leg ze in een ovenschaal.

Stap 3
Maak intussen een kruidenboter (of koop die kant en klaar): smelt de boter in een steelpan en roer de fijngehakte kruiden en/of door.

Stap 4
Giet de boter over de pastarolletjes en zet in de oven tot het geheel goed door en door warm is, je kan het ook bestrooien met kaas om het te gratineren.

Variatietips

  1. Rol een snede ham of spek mee in het pastarolletje.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Sneeuwbalsnoepjes (oud & nieuw)

    6

    35 minuten

  • Gevulde paaseieren met tonijn (Pasen)

    6

    30 minuten

  • Monchou hamrolletjes

    4

    25 minuten

  • Kaas-bacon frietjes

    4

    35 minuten