28 oktober 2005
3 personen
45 minuten

Ingrediënten

  • 2.5 kg aardappelen
  • 250 gr peen
  • ui
  • zakje jus van knor
  • 1 kg speklapjes

Variatietips

  1. Gebakken speklapjes niet te hard en niet te zacht.
  2. Jus.

Bereiding

Stap 1
De aardappelen door de helft snijden en aan de kook brengen.

Stap 2
Dan de peen en ui fijn snijden en de ui fijn snijden en ook aan de kook brengen.

Stap 3
Als het gekookt is door elkaar prakken en dan in een schaal doen )die schaal eerst insmeren met bakboter dat het niet aanbrand).

Stap 4
Als het eenmaal in de ovenschaal zit dan paneermeel er over heen dan krijgt het een mooi krokant korstje.

Stap 5
Op 180 graden ongeveer 3 kwartier in de oven.

Variatietips

  1. Gebakken speklapjes niet te hard en niet te zacht.
  2. Jus.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Shoarmaquiche met champignons

    4

    55 minuten

  • Eenpanspotje met rijst en kip

    2

    50 minuten

  • Katenhaasjes van Eddy

    2

    25 minuten

  • Pasta uit de braai

    4

    15 minuten