31 maart 2005
4 personen
15 minuten

Ingrediënten

  • 4 bananen
  • 200 gr kokosijs
  • 4 el chocoladesaus
  • 2 el pisang ambon

Variatietips

  1. In plaats van kokosijs kan je ook vanille ijs gebruiken en een zakje geraspte kokos.
  2. Door geraspte kokos als laatste over het toetje te strooien ziet het er nog feestelijker uit.

Bereiding

Stap 1
Snijd de bananen over de lengte in en doen deze in de over. De bananen worden in de oven op ca. 180 graden gaar en de huid wordt zwart. Maak ondertussen 4 bordjes op met 2 bolletjes kokosijs, de gare banaan en schenk hier de chocoladesaus en een scheut pisang ambon over.

Variatietips

  1. In plaats van kokosijs kan je ook vanille ijs gebruiken en een zakje geraspte kokos.
  2. Door geraspte kokos als laatste over het toetje te strooien ziet het er nog feestelijker uit.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten