4 november 2006
4 personen
55 minuten

Ingrediënten

  • 1 kg pompoen in blokjes
  • 2 preiwitten
  • 1 grote ui
  • 1 a 2 wortels
  • 1 doosje tomatenpuree
  • kippenbouillon
  • boursin kruidenkaas of room

Bereiding

Stap 1
Doe alle schoongemaakte groenten in een grote pot met de kippenbouillon, tomatenpuree en breng aan de kook. Laat het koken tot alle groenten goed gaar zijn (30 a 45 min).

Stap 2
Mix de soep en doe naar eigen smaak de boursin kruidenkaas of room bij.

Stap 3
Warm de soep nog even door en breng op smaak met vers gemalen zwarte peper, zout of nog wat kippenbouillon.

Stap 4
Dien op met broodcroutons.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Broccolisoep met spekjes

    2

    20 minuten

  • Indiase soep

    4

    20 minuten

  • Annie yips cantonese tomatensoep

    2

    45 minuten

  • Paprikasoep

    4

    20 minuten