7 mei 2008
4 personen
10 minuten

Ingrediënten

  • zakje salade mix
  • olijven
  • groene paprika in fijne stukjes
  • rode paprika in fijne stukjes
  • komkommer niet schillen en kleine stukjes
  • 1 teen knoflook fijn gesneden
  • gele paprika in fijne stukjes
  • naturel slasaus

Variatietips

  1. Lekker bij de pasta met aubergine en tomaat.

Bereiding

Stap 1
Doe de salade mix wassen, de fijn gesneden paprika's er bij, de komkommer niet schillen wel wassen en dan door vieren met een mesje niet met de kaasschaaf in blokjes maken er ook door heen doen.

Stap 2
Beetje peper en een beetje zout er bij doen, mik er een scheutje slasaus bij en goed roeren.

Stap 3
Als finish de olijven maar zonder sap, afgieten die zooi doe er maar bij en goed roeren. Niet alle olijven maar een paar (de helft van het zakje).

Variatietips

  1. Lekker bij de pasta met aubergine en tomaat.
Terug

Heb je foto's van dit recept? Stuur ze naar info@kookjijook.nl 😊

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!