31 mei 2010
4 personen
15 minuten

Ingrediënten

  • 150 gr quinoa
  • 2 el olijfolie
  • 1 el sinaasappelsap
  • 1 komkommer
  • 2 tomaten
  • 1 appel
  • noten (cashew, walnoot, amandel)
  • 1 avocado
  • muntblaadjes
  • peper en zout

Variatietips

  1. Peterselie, bosuitjes toevoegen.
  2. Het kan zowel 's middags als 's avonds gegeten worden.

Bereiding

Stap 1
Quinoa is een (glutenvrije) graansoort uit Peru/Bolivia. Kook de quinoa zoals op het pak vermeld en laat deze afkoelen. Snij de komkommer, tomaten, appel en avocado in stukjes. Meng deze met de quinoa in een schaal, voeg olijfolie, sinaasappelsap en muntblaadjes toe en naar smaak peper en evt. zout. Buen provecho/Eet smakelijk!

Variatietips

  1. Peterselie, bosuitjes toevoegen.
  2. Het kan zowel 's middags als 's avonds gegeten worden.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Broccoli-bloemkool-salade

    4

    20 minuten

  • Salade met verse spinazie

    4

    20 minuten

  • Rood groen en geel sla

    4

    20 minuten

  • Salade van Cor

    5

    20 minuten