28 januari 2008
4 personen
20 minuten

Ingrediënten

  • 1 krop ijsbergsla
  • komkommer, in dunne reepjes
  • reepjes gekookte ham
  • 2 avocado's, in blokjes
  • groot blik blokjes ananas
  • potje selderij
  • stukje gerookte kip, in reepjes
  • walnoten, gehakt
  • cocktailsaus
  • warme toast
  • (room) boter

Bereiding

Stap 1
Doe de cocktailsaus in een spuitflesje.

Stap 2
Leg de sla op borden.

Stap 3
Leg de komkommer in een hoopje in het midden van het bord op de sla.

Stap 4
Leg rondom het bord in hoopjes de ham, de ananas, de selderij, de avocado en de kip.

Stap 5
Strooi de walnoten over de borden.

Stap 6
Spuit met het flesje saus schuine repen over de borden.

Stap 7
Serveren met toast en boter. Eet ze!

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Broodje tonijnsalade

    2

    10 minuten

  • Heerlijke ijsbergsla a la pap en Esnie

    4

    15 minuten

  • Salade met kip druiven en kaas

    4

    20 minuten

  • Mediterrane tonijnsalade

    4

    30 minuten