30 juni 2007
4 personen
15 minuten

Ingrediënten

  • 200 gr raapstelen
  • 2 el pijnboompitten
  • 1 el rode diksap
  • 4 plakken oude kaas
  • snufje zout
  • vers gemalen peper
  • 2 el balsamicoazijn
  • lente-ui
  • 4 olijfolie

Bereiding

Stap 1
Worteltjes van de raapstelen snijden, raapstelen wassen, droogmaken in theedoek of slacentrifuge en in stukjes snijden.

Stap 2
Ui in stukjes van 1/2 cm snijden.

Stap 3
Olie, azijn, diksap en 1/2 eetl. water tot een sausje kloppen. Op smaak brengen met zout en peper.

Stap 4
Pijnboompitten goudgeel roosteren in een droge koekenpan.

Stap 5
Kaas in stukjes breken.

Stap 6
Sausje door de raapstelen scheppen. Over 4 borden verdelen. Garneren met de pijnboompitten en kaas.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten