• 31 maart 2005
  • 4 personen
  • 20 minuten

Ingrediënten

  • 4 peentjes
  • 1 stronk selderij
  • 1 kleine bloemkool
  • 1 venkel
  • 1 paprika
  • 1 courgette
  • 500 gr kwark
  • 3 plakken ham
  • zout
  • peper

Bereiding


Stap 1
Schap de peentjes. Snij de peentjes, selderij en venkel in vingerlange stukken. Snij de bloemkool in kleine roosjes en was alle groenten in koud water en laat ze goed uitdruipen. Snij de ham fijn en voeg dit toe aan de kwark in een klein kommetje, maak deze saus af met zout, peper en andere kruiden naar smaak. Pak een mooi groot bord, leg het kommetje saus in het midden en leg de groente erom heen. En nu maar lekker rauwe groente fonduen.

Variatietips

  1. Lekker te combineren met patat of gebakken aardappelen.
‹ Terug