8 februari 2013
4 personen
45 minuten

Ingrediënten

  • 1 fles pompoen
  • 1 ui
  • 2 tenen knoflook
  • 3 el olie
  • 3 el honing
  • peper
  • zout

Variatietips

  1. Lekker bij de roti.

Bereiding

Stap 1
Zet een pannetje op het vuur en doe een scheutje olie in de pan. Snij het uitje en de knoflook fijn en fruit het in de pan op laag vuur.

Stap 2
Snij de pompoen in kleine blokjes en bak ze mee met een beetje peper, zout en honing.

Stap 3
Voeg een beetje water toe en laat het op laag vuur gaar / zacht worden. Deksel op het pannetje en af en toe roeren. Indien nodig tussendoor een beetje water toevoegen. Na 20 tot 30 minuutjes is de pompoen puree geworden.

Variatietips

  1. Lekker bij de roti.
Terug

Heb je foto's van dit recept? Stuur ze naar info@kookjijook.nl 😊

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!