1 januari 2006
2 personen
25 minuten

Ingrediënten

  • 500 gr verse snijbonen
  • nootmuskaat
  • 1 tl boter
  • 1 tl basterd suiker of zoetstof

Variatietips

  1. Lekker met aardappels en vlees.

Bereiding

Stap 1
De boontjes wassen. Snij de verse snijboontjes in schuine reepjes. Kook de boontjes 15 minuutjes.

Stap 2
Boontjes afgieten, theelepeltjes boter, flink snufje nootmuskaat en 1 theelepeltje zoetstof er door heen roeren.

Variatietips

  1. Lekker met aardappels en vlees.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Pompoenpuree

    4

    45 minuten

  • Roerbak groenten

    6

    15 minuten

  • Gevulde paprika

    2

    40 minuten

  • Wok van groenten en vlees

    4

    25 minuten