21 december 2021
4 personen
45 minuten

Ingrediënten

  • 250 gr champignons
  • 1 runderbouillonblokjes
  • 4 tenen knoflook, geplet
  • water

Variatietips

  1. Als je meerdere tapas maakt dan kan je ze in een oven tapasschaaltje doen met een beetje olijfolie erover en dan 15 minuten van te voren opwarmen op 160 graden voordat je gaat eten met de andere tapas.

Bereiding

Stap 1
Maak de champignons schoon en doe deze in en pannetje met de bouillonblokjes, voeg de geplette knoflook toe en schenk water in het pannetje tot de champignons onder staan en laat op langzaam vuur koken tot bijna al het vocht verdwenen is.

Stap 2
Doe een beetje olie in een koekenpan en bak de champignons tot ze een mooi bak kleurtje krijgen.

Variatietips

  1. Als je meerdere tapas maakt dan kan je ze in een oven tapasschaaltje doen met een beetje olijfolie erover en dan 15 minuten van te voren opwarmen op 160 graden voordat je gaat eten met de andere tapas.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Geroosterde maiskolven

    4

    45 minuten

  • Geroosterde paprika’s

    4

    30 minuten

  • Witlof ovenschotel

    5

    90 minuten

  • Spinazietaart

    2

    30 minuten