11 juli 2011
4 personen
20 minuten

Ingrediënten

  • 650 gr mager rundvlees (in stukjes gesneden)
  • 15 bladeren sweet basilicum
  • vissaus
  • lichte sojasaus
  • asi-no-moto
  • suiker
  • bouillonpoeder
  • knoflook
  • groene pepers

Variatietips

  1. Samen met rundvlees met Choi-sam en witte rijst.

Bereiding

Stap 1
Snij de knoflook en pepers fijn en doe ze in de vijzel . De knoflook en pepers goed malen en mengen. Het rundvlees aanbraden in de wok met olie (niet te lang). Daarna toevoegen: theelepel suiker, 3/4 theelepel bouillonpoeder, 3/4 theelepel asi-no-moto, 1 ½ eetlepel knoflook/pepermix, ½ eetlepel vissaus en 4 eetlepels sojasaus (of naar smaak). Als het gerecht klaar is wordt de sweet basilicum toegevoegd. Dit goed mengen met het gerecht. Hierna is het gerecht klaar en dient direct geserveerd te worden.

Variatietips

  1. Samen met rundvlees met Choi-sam en witte rijst.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Beenham uit de oven

    2

    45 minuten

  • Boeuf bourguignon

    3

    180 minuten

  • Katenhaasjes van Eddy

    2

    25 minuten

  • Hartige taartje van Marleen

    4

    120 minuten