23 juni 2008
2 personen
20 minuten

Ingrediënten

  • 1 zak groene gemengde sla
  • mediterraanse dressing
  • 250 gr hele verse rode tartaar
  • 2 hele verse eieren
  • 6 augurken, in dunne blokjes
  • klein potje kappertjes
  • klein uitje, gesnipperd
  • 10 el ketchup
  • 4 el mosterd
  • flesje tabasco
  • vers stokbrood, in dikke blokjes
  • bos verse peterselie, gesnipperd

Benodigdheden

  • 6 bij de borden passende kleine bakjes
  • Pepermolen
  • Zeezoutmolen

Bereiding

Stap 1
Meng de sla met de dressing in een bak.

Stap 2
Doe de augurken, de kappertjes, het uitje, de ketchup, de mosterd en de tabasco elk afzonderlijk in de zes bakjes.

Stap 3
Schep op twee borden een bergje tartaar.

Stap 4
Strooi de peterselie over de borden.

Stap 5
Breek de eieren en leg ze (rauw) op de tartaar.

Stap 6
Zet de overige ingrediënten op tafel.

Stap 7
Je kunt je tartaar nu op smaak maken met wat in de bakjes zit.

Stap 8
Beleg stokbroodjes ermee en eet de sla erbij.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Gegratineerde champignons

    6

    40 minuten

  • Canneloni gevuld met zalmmousse, kruidensausje

    2

    20 minuten

  • Ouderwets lekkere gehaktballen

    4

    60 minuten

  • Rundvlees met uien

    4

    180 minuten