31 maart 2005
4 personen
60 minuten

Ingrediënten

  • 3 kemerie
  • 6 tenen knoflook
  • 2 salam
  • stukje laos
  • trassi bakar
  • 1 tl sambal oelek
  • 1 rode paprika
  • 1 tomaat
  • peen in schijfjes
  • spitskool
  • 0.25 blok santen
  • 1 grote ui
  • paprikapoeder

Variatietips

  1. Als je verse bonen gebruikt eerst de bonen halfgaar laten koken en dan pas de rest van de groente toevoegen.
  2. Als je diepvriesbonen gebruikt eerst de rest van de groente halfgaar koken en dan pas de bonen toevoegen.
  3. De spitskool vervangen door witte en of groene kool.
  4. Klein blikje rebung toevoegen.

Bereiding

Stap 1
Uien bakken in goed verwarmde zonnebloemolie, knoflook, 3 kemeries, salam, laos, sambal en de trassi bakar bij de uien doen.

Stap 2
Water bij de groente doen, zodat de groenten er goed onder liggen en gaar laten koken de uien mix bij de groenten doen.

Variatietips

  1. Als je verse bonen gebruikt eerst de bonen halfgaar laten koken en dan pas de rest van de groente toevoegen.
  2. Als je diepvriesbonen gebruikt eerst de rest van de groente halfgaar koken en dan pas de bonen toevoegen.
  3. De spitskool vervangen door witte en of groene kool.
  4. Klein blikje rebung toevoegen.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Neutrale sambal rawit (klein potje)

    10

    10 minuten

  • Ayam ketjap (Indonesische stoofschotel van kip)

    2

    90 minuten

  • Tempeh

    4

    30 minuten

  • Bami soep

    6

    60 minuten