16 december 2005
4 personen
20 minuten

Ingrediënten

  • 1 grote groene paprika
  • 1 grote rode paprika
  • 1 grote gele paprika
  • 1 grote rode ui
  • 2 rode pepertjes
  • 4 el balsamico azijn
  • verse peterselie

Variatietips

  1. Gebruik madame Jeanettes...

Bereiding

Stap 1
Snijd de paprika's in dunne ringen of stukjes.

Stap 2
Snijd de rode ui in ringen.

Stap 3
Hak twee rode pepertjes fijn. (Zie mijn tip op de homepage over rode pepertjes)

Stap 4
Verhit een flinke scheut olie in een pan.

Stap 5
Bak hierin op een laag vuur de paprika's, pepertjes en rode ui zacht. Zet weg tot gebruik.

Stap 6
Voor opdienen de balsamico azijn toevoegen. Eventueel bestrooien met verse peterselie.

Variatietips

  1. Gebruik madame Jeanettes...

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten