11 juli 2005
4 personen
30 minuten

Ingrediënten

  • 1 a 2 uien
  • 1 grote rode paprika in reepjes
  • 1 rood pepertje
  • geraspte wortels
  • geraspte witte kool
  • zout en peper
  • 400 tot 600 gram visfilet
  • olijfolie
  • 8 tacoschelpen
  • 1 a 2 doosjes roomkaas met kruiden
  • bloem
  • sla-mix

Bereiding

Stap 1
Snij de visfilet in blokjes, wentel door bloem en frituur in een pan met ruim olie of in de frituurpan. Laat uitlekken op een keukenpapier.

Stap 2
Fruit de ui, de paprika, het pepertje tot ze mooi glanzen en bijna gaar zijn. Voeg er vervolgens de geraspte wortel en witte kool bij.

Stap 3
Roer goed om, doe de vis erbij, de kruidenkaas. Roer nog eens goed om.

Stap 4
Vul de taco's met salade en het vis-groenten mengsel.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Zeebaars op een bedje van prei uit de oven

    4

    20 minuten

  • Tagliatelle met dilleroomsaus gegrilde zalm en knoflookasperges (lactose vrij)

    2

    30 minuten

  • Couscous met kip in pittige tomatensaus

    3

    20 minuten

  • Uienbrei

    6

    45 minuten