28 november 2005
4 personen
15 minuten

Ingrediënten

  • 1 el olie
  • 350 gr (groene) tagliatelle
  • 1 blik tonijn (olie) uitgelekt
  • 90 gr boter
  • 4 el gehakte peterselie (vers)
  • 1 tl gedroogde gemengde kruiden (of 1el vers)
  • 2 tenen knoflook (geperst)
  • snufje zwarte peper

Bereiding

Stap 1
Breng in een grote pan water aan de kook (met wat olie). Kook de tagliatelle 6-8 min (a la dente).

Stap 2
Afgieten en afspoelen met warm water en weer afgieten.

Stap 3
Doe de overige ingrediënten erbij en meng goed door. Gelijk serveren in een lekker voorverwarmde schaal.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Calzones met rijst-kerrie en kip

    8

    45 minuten

  • Tagliatelle carbonara

    2

    20 minuten

  • Tagliatelle met mosselen

    4

    30 minuten

  • Pasta-garnalenschotel

    2

    45 minuten