Tagliatelle van Claar met snitzel
28 maart 2009
2 personen
25 minuten

Ingrediënten

  • 1 pak verse tagliatella
  • 1 courgette in dunne plakjes
  • 1 zak rucola
  • zwarte peper
  • zout
  • klein potje groene pesto
  • parmezaanse kaas
  • 2 varkenssnitzels
  • paar handjes pijnboompitjes

Bereiding

Stap 1
Wok de pijnboompitjes goud bruin. Leg de pijnboompitjes apart.

Stap 2
Snijd de varkenssnitizel in reepjes en wok in dezelfde pan als de pijnboompitjes het vlees gaar. Leg de vlees even apart.

Stap 3
Wok in dezelfde pan als het vlees de gourget samen met de rucola. Er moet vocht in de pan zitten.

Stap 4
De courgette moet glazig / zacht worden. Peper en zout naar smaak toevoegen.

Stap 5
Het vlees vervolgens weer bij de courgette voegen en omscheppen. Vervolgens een half potje groene pesto door het courgette mengsel scheppen.

Stap 6
Kook de verse tagliatelle zoals op de verpakking staat. Leg op beide borden eerst tagliatelle. Schep vervolgens het gourget mengsel op de tagiatelli.

Stap 7
Strooi en vervolgens de snippers parmezaanse kaas over en daarna de pijnboompitjes. Eventueel nog een schepje pesto er op. Zet de rest van de pesto en de parmezaanse kaas op tafel, zodat je eventueel nog wat toe kan voegen naar smaak tijdens het eten.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten