19 mei 2007
4 personen
30 minuten

Ingrediënten

  • 2 pakjes verse tagliatelle
  • 3 kipfilets
  • 500 gr broccoli
  • 1 pakje magere spekreepjes (van dubbelpak)
  • champignon- of pepersaus
  • peper en zout
  • olie (om te bakken)

Bereiding

Stap 1
Neem een grote pan en bereid pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Stap 2
Bak de spekreepjes op en snij ondertussen de kipfilet in blokjes en kruid met peper en zout.

Stap 3
Bak de kip goudbruin en blancheer ondertussen de broccoli.

Stap 4
Als alles gaar is maak dan volgens de aanwijzingen de saus.

Stap 5
Leg een portie pasta op het bord. Leg in het midden wat stukjes kip, leg aan de zijkant wat stukjes broccoli, strooi er wat spekreepjes overheen en maak het af met de saus.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Shoaramaquiche met chamignons

    4

    55 minuten

  • Pasta met tonijn pesto en courgette

    2

    45 minuten

  • Spaghetti met gehaktsaus en kaas

    2

    60 minuten

  • Pastasalde

    4

    20 minuten