3 maart 2008
2 personen
10 minuten

Ingrediënten

  • 1 pakje tempeh
  • 0.5 kopje ketchup
  • 1 kleine ui, fijngesnipperd
  • 1 klein potje tomatenpasta (concentraat)
  • olie
  • 1/4 theelepel cayennepeper
  • 4 el azijn
  • 2 el bruine suiker
  • zout en peper
  • tabasco (optioneel) en/of basilicum

Bereiding

Stap 1
Verwarm de olie in een pan en fruit er de ui in. Doe er de ketchup, azijn, cayennepeper, bruine suiker, zout en peper bij. Laat zachtjes even doorkoken tot alles goed gemengd is. Breng verder op smaak met tabasco.

Stap 2
Snij de tempeh in blokjes en bak in een andere pan met de olie. Doe de tempeh bij de saus en meng goed.

Stap 3
Dien op met rijst en strooi er verse basilicum over.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Libanees flatbread met falafel

    2

    20 minuten

  • Rode paprika soep

    4

    45 minuten

  • Spaanse omelet zonder aardappel

    1

    15 minuten

  • Griekse tiropita

    5

    40 minuten