28 juni 2010
8 personen
20 minuten

Ingrediënten

  • 2 stuks tortilla (groot)
  • 200 gr gerookte zalm
  • 8 el creme fraiche
  • 4 el verse dille
  • 125 gr champignons

Bereiding

Stap 1
Snijd de champignons in plakjes en bak ze in een beetje olie met peper en zout.

Stap 2
Bak de tortilla volgens de verpakking even in de pan, anders breek de tortilla bij het rollen.

Stap 3
Meng de creme fraiche met dille en smeer de tortilla in met het mengsel van creme fraiche en dille.

Stap 4
Beleg de tortilla vervolgens met de champignons.

Stap 5
Beleg de tortilla vervolgens met de gerookte zalm.

Stap 6
Rol de tortilla op en snij in rolletjes als hapje of snij door het midden als lunchgerecht.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Pastarolletjes met ei, roomkaas en pesto

    4

    30 minuten

  • Griekse kabeljauw

    4

    30 minuten

  • Zeebaars uit de oven

    1

    20 minuten

  • Amuse van verse tonijn

    10

    20 minuten