1 maart 2009
4 personen
10 minuten

Ingrediënten

  • 250 gr pittige sla (krul en notensla)
  • zwarte peper
  • zout
  • 4 el zwarte olijfolie
  • pijnboompitten
  • 1 stuk fetakaas uit blik*, in stukjes
  • komkommer, in dunne plakken
  • 150 gr kleine tomaatjes, in vieren gesneden

Variatietips

  1. * Fetakaas uit blik met rode deksel kan je bij Turkse winkels kopen. Je kan ook andere gebruiken maar deze smelt zowat op je tong!
  2. Lekker bij de lasagne of andere pasta gerechten.

Bereiding

Stap 1
Doe de de sla, de komkommer, de kleine tomaatjes en de feta in een grote kom.

Stap 2
Rooster de pijnboompitjes in een beetje zwarte olijfolie totdat ze bruin zijn. Doe dit vervolgens met de olie bij de sla.

Stap 3
Vervolgens veel zwarte peper en beetje zout over de sla. Alles goed door elkaar mengen en direct serveren.

Variatietips

  1. * Fetakaas uit blik met rode deksel kan je bij Turkse winkels kopen. Je kan ook andere gebruiken maar deze smelt zowat op je tong!
  2. Lekker bij de lasagne of andere pasta gerechten.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Italiaanse prei schotel van Eddy

    3

    20 minuten

  • Witlof schotel met aardappeltjes

    2

    40 minuten

  • Zure komkommer van Ronald

    4

    180 minuten

  • Groene pastasalade

    4

    25 minuten