29 oktober 2016
2 personen
30 minuten

Ingrediënten

  • 4 plakken bladerdeeg, ontdooien
  • 400 gr spinazie
  • 125 gr oude kaas
  • 1 ui
  • 2 tenen knoflook
  • peper
  • scheutje koffieroom
  • 3 stuks eieren
  • 1 el honing

Variatietips

  1. Eventueel rozijntjes of uitgebakken spekjes toevoegen.
  2. Pijnboompitten als laatst een handje over de taart doen.

Bereiding

Stap 1
Vet een ovenschaal in en bedek deze met de ontdooide bladerdeeg en bak blind op 220 graden ongeveer 15 min.

Stap 2
Kook 2 eieren en snij fijn en snij ondertussen het uitje en de knoflook fijn en bak in een beetje boter.

Stap 3
Bak op laag vuur de spinazie mee en meng als laatste de honing en peper mee. Laat de spinazie uitlekken.

Stap 4
Meng 1 ei met de geraspte kaas en scheutje koffiemelk en voeg vervolgens spinaziemengsel toe. Voeg alles in de ovenschaal over het gebakken bladerdeeg en bak in ongeveer 15 minuutjes af voor een heerlijke spinazietaart.

Variatietips

  1. Eventueel rozijntjes of uitgebakken spekjes toevoegen.
  2. Pijnboompitten als laatst een handje over de taart doen.
Terug

Heb je foto's van dit recept? Stuur ze naar info@kookjijook.nl 😊

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!