21 oktober 2006
8 personen
30 minuten

Ingrediënten

  • 2 blikjes cocktailworstjes
  • 20 plakken bladerdeeg
  • margarine

Variatietips

  1. Serveer met mayonaise en mosterd.
  2. Leg een klein plakje kaas op het bladerdeeg voordat je het worstje erop legt en inpakt.

Bereiding

Stap 1
Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien. Haal ondertussen de worstjes uit het blik en laat de worstjes uitlekken.

Stap 2
1/3 pakje margarine laten smelten in een pannetje op laag vuur. Belangrijk is om continu te roeren anders brand je boter aan. Zodra de boter gesmolten is direct het pannetje van het vuur afhalen.

Stap 3
Zodra het bladerdeeg ontdooid is ga je als volgt aan de slag. Snij elk plakje bladerdeeg in vieren. Leg op elk stukje bladerdeeg een cocktailworstjeen vouw de 4 puntjes naar elkaar toe, zodat je een envelopje hebt. Smeer het pakje in met wat gesmolten boter.

Stap 4
Verwarm de oven voor op 200 graden en bak de verrassingspakketjes in 15 a 20 minuten goudbruin.

Variatietips

  1. Serveer met mayonaise en mosterd.
  2. Leg een klein plakje kaas op het bladerdeeg voordat je het worstje erop legt en inpakt.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Gegrilde champignons

    8

    15 minuten

  • Lams – ananasspitjes voor op de bbq

    4

    20 minuten

  • Paprika-chorizo-rolletjes

    4

    50 minuten

  • Uitgebreid kaaspalet

    10

    15 minuten